Hubertus (bedrijven)

Highlights

  • Persoonlijke aandacht en oprechte gastvrijheid
  • Rust en focus
  • Puur natuur
  • Groot buitenterrein met ruimte voor workshops en activiteiten in de buitenlucht
  • Ideale bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid
  • Vergaderapparatuur aanwezig: wifi, beamer, flipchart, post-its, pennen,…

CONTACT

Warmte en authenticiteit in een landelijke Kempense setting. Zowel teams, organisaties alsook families vinden hier de rust en energie om tot zichzelf, tot ontwikkeling en tot ontplooiing te komen.

De Hubertus is een oude herenboerderij gelegen in de bossen van Lichtaart, vlakbij Bobbejaanland.

Je ervaart hier gastvrijheid en persoonlijke aandacht in een locatie met een authentieke sfeer.

Van maandag tot en met zaterdag is de hoeve beschikbaar voor allerlei soorten doeleinden. Dit kan gaan van workshops en teambuildings, pensioensfeest tot bedrijfsborrels. Kers op de taart is de grote tuin, waardoor jouw event ook volledig buiten kan worden georganiseerd.

Op zondag is de Hubertushoeve vanaf 14u geopend. In de winter kan je genieten aan één van de open haarden, terwijl je in de zomer zalig aan de buitentoog kan hangen.

CONTACT

Buitenlocatie

Onze overkapping biedt een gezellige en beschutte plek om met kleine groepen buiten te vergaderen. De trendy buitentoog maakt het zomerse gevoel compleet.

Ook de omgeving speelt een belangrijke rol. Zicht op de natuur zorgt volgens onderzoek voor minder stress en stimuleert creativiteit en een betere samenwerking. Door de ligging in de buurt van een natuurgebied zijn er veel mogelijkheden om buiten of bewegend bij elkaar te komen. Dit kan bijvoorbeeld met een fiets of wandelvergadering, een picknick, een aperitief in het bos,…

CONTACT

Vergader-, trainings- locatie

Het ongerepte, landelijke gevoel van de locatie wordt binnenin doorgetrokken. 

Originele elementen, zoals de klinkers in de vloer en de houten gebinten in de plafonds, vormen een contrast met de moderne vergaderlocaties en presentatiemiddelen.

Een buitengewoon feest, een jubileum, familiedag, productlancering, personeelsfeest, klanten dag, bedrijfsuitje, teambuilding, incentive,…alles is mogelijk.

Maar ook als je een bijzondere vergaderlocatie zoekt waar je met jouw groep in alle beslotenheid belangrijke zaken wil bespreken, ervaar je de rust in deze karaktervolle hoeve. Op het grote eigen terrein is er de nodige ruimte om je programma aan te vullen met workshops en activiteiten in de buitenlucht.


Verder kan er gezorgd worden voor verschillende cateringopties zoals vers fruit en noten, taart, een lunch die op een afgesproken uur wordt gebracht en klaargezet, een receptie, een walking diner, een BBQ,… De opties zijn eindeloos.

De ontvangst wordt altijd verzorgd door een host, die je wegwijs maakt, je eerste kopje koffie uitschenkt en na afloop van de meeting alles weer opruimt.

Afmetingen en Capaciteit                                                                                     

Zittend 80 personen binnen, buiten 120                                                                            
Staand 120 personen binnen, buiten 200
Gratis parking voor 100 wagens en meer

Wij geloven niet in saaie hotelzaaltjes of conferentieruimtes, maar wel in workspaces en vergaderlocaties met een huiselijke sfeer. Dat wordt helemaal duidelijk wanneer je Hubertus bezoekt.

CONTACT

HUBERTUS, Vinkendreef 14 – 2460 Lichtaart.